Jógaoktató Tanárok

Hiteles, 8 fős tanári kar

Ez azért nagyon lényeges, mert fejlődésed valójában a Rád irányuló fókuszált figyelem miatt következik be – ilyen létszámú tanári kar mellett ez fel fog gyorsulni.

Oktatóink
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top
  Jógaoktató Tanárok
  Tanári Kar

  Cserjés Panka

  A Magyar Jóga Akadémia táplálkozástan tanára, Minősített vezető jógatanár. Parapszichológus, szellemgyógyász. 1989-től gyakorol jógát, és 2012 óta oktat. Születésétől magával hozott képességei és élményei vezették erre az útra. Gasztronómus végzettségű, több receptgyűjteménye és publikációja jelent meg a gyógyító táplálkozás, az egészséges étkezés témakörében. Kereste és megtalálta az összefüggéseket a magasabb szellemi, pszichikai működések és a táplálkozás között. Ennek hatására tanulmányokat folytatott a következő témákban:

  • Természetes életmód
  • Egészséges táplálkozás, reformkonyha,
  • Mazdaznan,
  • Makrobiotika.

  Ismerd meg Panka életútját.

  Cserjés Panka
  Cserjés Panka
  Dr. Pápai Gyula
  Dr. Pápai Gyula

  Dr. Pápai Gyula

  A Magyar Jóga Akadémia egyik ászana, relaxáció és patológia oktatója. Minősített vezető jógatanár. 53 éve gyakorol és 28 éve oktat jógát. Reiki mester, csontkovács, és egy természetgyógyász képző iskola vezetője. A kisgyermekes apuka, a nyugodt, szerető férfierő képviselője a képzésben!

  Ismerd meg jobban Gyulát

  Dr. H-Minkó Krisztina

  Biológusként végezett az ELTE-n, majd a Semmelweis Egyetemen szerzett PhD fokozatot, ahol jelenleg is tanít. Gimnazista korában kezdett el jógával foglalkozni. Az Akadémián az anatómia és élettan tárgyat oktatja.

  Ismerd meg Kriszti életútját.

  H-Minko-Krisztina
  Dr. H-Minko-Krisztina
  Sándy Gabriella
  Sándy Gabriella

  Sándy Gabriella

  A Magyar Jóga Akadémia jógaszútrák és jógafilozófia oktatója. 1986 tól gyakorol jógát. Minősített vezető jógatanár, a Himalájai Jóga Tradíció tanára. Fő szakterületei a meditáció a relaxáció és a jógaszútrák mai megértése. A Szútrák mélyebb megértése miatt szanszkritul is tanult. 1991-től oktat jógát, több iskolánál szerzett jógaoktatói oklevelet.

  Olvasd el Gabó bemutatkozását.

  Selmeciné Bogdán Ágota

  A Magyar Jóga Akadémia női vezetője, ászana és életvitel tanára, a Kaivalyadham Jógaintézet magyarországi képviselője, Shri O. P. Tiwari személyes tanítványa, haladó pránájáma gyakorló. Iyengar Jógatanár, vezető jógaterapeuta, minősített vezető jógatanár. 1993 óta gyakorol jógát, 14 éve oktat. A Veszprémi AHIMSZA Jógaközpont vezetője. A hallgatók úgy szokták érezni, hogy a képzéshez való csatlakozáskor mintha egy új édesanyát is kapnának a személyében. 

  Ismerd meg jobban Ágit

   

  Selmeciné Bogdán Ágota
  Selmeciné Ági
  selmeci csongor
  Selmeci Csongor

  Selmeci József Csongor

  A Magyar Jóga Akadémia vezetője, a Magyar Jóga Társaság elnöke, a Kaivalyadham Jógaintézet magyarországi képviselője, Shri O. P. Tiwari személyes tanítványa, haladó pránájáma gyakorló. A Magyar Jóga Akadémia pránájáma, satkarma-tisztító gyakorlatok, jógatörténet, tanulásmódszertan oktatója, az otthoni gyakorlás során végbemenő személyiségváltozás fenntartásáért felel. Minősített vezető jógatanár, Iyengar Jógatanár, agytréner, neurofeedback tanácsadó. 1992 óta gyakorol jógát és 1993 óta oktat. Az oktatási rendszer folyamatos fejlesztésén dolgozik.

  Olvasd el Csongor részetes bemutatkozását.

  Szép Ferenc

  A Magyar Jóga Akadémia egyik meditáció és bölcselet oktatója. Minősített vezető jógatanár, a Kriya Jóga magyarországi tanára. 34 éve gyakorol, 22 éve oktat. A meditációt a saját gyakorlatából tanítja. A belső szépség és a bhakti megtestesítője a képzésen.

  Ismerd meg Feri életútját.

  Szép Ferenc profilfotó
  Szép Ferenc
  Zoltai Miklós
  Zoltai Miklós

  Zoltai Miklós

  A Magyar Jóga Akadémia didaktika, pszichológia és jógabölcselet oktatója. Bocskay István díjas jógatanár, jógaterapeuta. Himalájai Jóga Tradíció tanára, minősített vezető jógatanár. A Debreceni Jóga Egyesület elnöke. A Magyar Jógaoktatók Szövetsége Szakmai-oktatási bizottságának tagja. Akupunktőr, individuál pszichológus, tanár. Orvos-továbbképzések előadója. A dzsnána jóga, a hibátlan, logikus, következetes mentális erő megtestesítője a képzésen. 

  Olvasd el Miklós részetes bemutatkozását.

  Emlékezünk

  Sajnálattal tudatjuk mindenkivel, hogy Disztl János a Magyar Jóga Akadémia tanára, 56 éves korában türelemmel viselt több hónapos betegsége után 2020 április 5-én elhunyt.

  Jánosnak múlhatatlan érdemei vannak abban, hogy az Akadémia tantárgyi és gyakorlási struktúrájában a pránájáma és vele összefüggésben a satkarmák gyakorlása olyan nagy szerepet kapott.

  Ezzel az Akadémia képzési szerkezete pontosan megfelel azoknak a szakmai elveknek, amelyek alapján Indiában a tudományosan meglapozott hivatalos képzések folynak.

  János nagyon vágyott a megvilágosodás elérésére.
  Örökölt genetikai betegségét, – amelyet sokáig meg tudott fékezni a jóga eszközeivel – is úgy élte meg, mint olyan eszközt, amely közelebb viszi Őt vágyott célja eléréséhez.

  Mint azt minden jóga gyakorló tudja, a jógik a halált MAHA SZAMÁDHINAK nevezik, azaz a NAGY MEGVILÁGOSODÁSNAK.
  Emiatt az egyetemes emberi tapasztalat miatt biztosak vagyunk abban, hogy halála pillanatában János elérte hőn áhított célját, és beleolvadt az EGYSÉGBE.

  Átadott tudását, gyakorlási tapasztalatát és emlékét szívünkben őrizzük!

  disztl janos portre
  Disztl János