A tanári kar döntése értelmében 2015-től lehetővé válik a vizsgázni nem szándékozó de magukat fejleszteni kívánó jógagyakorlók részvétele is a Magyar Jóga Akadémia évfolyamain.

Azok a hallgatók, akik sikeresen levizsgáznak az Akadémia évfolyamain, jógaoktató és jógaterapeuta oklevelet kapnak. Szeretettel várjuk azokat is, akik vizsgát nem kívánnak tenni, de tudásukat bővítenék – ők a képzésen való részvételről tanúsítványt szereznek.

Az első év minősített jógaoktató képzésére is várunk minden haladó jógázót KORRA VALÓ TEKINTETT NÉLKÜL, akit a jóga mélyebb megértése és teljesebb gyakorlása érdekel, azonban oktatni nem szeretné a jógát.

A második évfolyam jógaterápiás szakirányára azon jógaoktatók, illetve önismeretre és egészség megőrzésére törekvők jelentkezését várjuk, akik nem szeretnének oklevelet szerezni a jógaterapeuta képzésen, azonban bőséges információkat kapnának a jóga terápiás alkalmazásának lehetőségeiről. A jóga gyermekeknek szakirányára azon pedagógusok, szülők, nagyszülők felé nyitott az Akadémia, akik gyermeküknek, tanítványaiknak szeretnének segíteni a jóga életkori sajátságoknak megfelelő alkalmazásában. Természetesen azok, akik jógaoktatói oklevelet is kívánnak szerezni a megfelelő

Az Akadémia 2016/17-es tanévére, a szintén nyitottan induló harmadik évfolyamban az alábbi modulos szakirányú képzésekkel találkozhatnak az érdeklődők:

  • jóga kismamáknak, oktatói modul
  • haladó ászana oktatói modul
  • meditációs jógatanár oktatói modul
  • relaxáció-jóga nidra jógatanár oktatói modul
  • jógaterapeuta II. oktatói modul

További információk a jelentkezésről, a minősített jógaoktató képzésről itt.