Meditációs Jógatábor és Zarándoklat Indiában 2015-ben

Komoly gyakorlók, oktatók, meditációs praxissal rendelkezők! 2015. február 7 és 28 között, háromhetes zarándokutat és meditációs jógatábort tartunk a Dél Indiai Tamil Nadu államban Tiruvannamalai városában található szent helyen az Arunáchala hegy lábánál fekvő Ramana Maharishi asramban.

ramana maharshi

ramana maharshi

A jógatábor célja

A jógatábor célja a meditáció mélységeinek megtapasztalása az ADVAITA VÉDÁNTA (kettőség nélküli teljes tudás) útján! Ezen az úton olyan mesterek és megvilágosodottak jártak előttünk, mint a 20. századi India egyik legnagyobb szentje: Sri Ramana Maharishi

A tábor nem kezdőknek és nem turistáknak való! Csak komoly jógagyakorlók, jógaoktatók részvételi szándékát fogadjuk el!

Zarándokutunk folyamán fel fogjuk keresni a legszentebb Sivaista templom városok egyikét a Chidambarami Thillai Nataradzs templom együttest, a Thanjori Brihadiswarar templomvárost – ami a világörökség része, és a Madurai-ban lévő Minakshi templomvárost.

Az indiai út költsége

A díja 2200 Euró, amely minden költséget (repülőjegy, helyi közlekedés, szállásdíj, étkezések költsége, templomi szertartások költsége) magában foglal!

Felkészülés a zarándoklatra

Ramana ashram

Ramana ashram

A jelentkezőknek kötelezően részt kell venni az indulásig megtartott 4 felkészítő alkalmon a Veszprémi AHIMSZA Jógaközpontban!

Felkészítő alkalmak

 • 2014.09.28. vasárnap 10.00 – 16.00 óráig
 • 2014.11.23.
 • 2015.01.03.
 • A negyedik dátum egyeztetés alatt.

Előző utazásunk élményei

Ha kíváncsi vagy előző utazásaink útitársainak élményeire, akkor ide kattintva olvashatod el meg
Az útról való saját beszámolónk pedig itt olvasható: 1. rész , 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5. rész 
Az ott készült képeinket pedig a Galériában lehet megtekinteni itt: Odautazás , Chennai képek, Útban Tiru felé és a tirui első napok,Tirui napjaink 1., Tirui napjaink 2., Elutazás Tiruból és Dél-India

Jelentkezés

Jelentkezés a szervezőnél, Selmeci Csongornál: yoga@yoga.hu, +36302370838

Az utazás alatt lehetőséged nyílik belelátni az indiai életbe, elmélyedni a saját belső világodba egy igen jelentős erőtér segítségével, amit Tiruvannamalai és a Arunáchala hegy biztosít!

Ha nem vagy még biztos benne, hogy szeretnél-e jönni, mert vannak benned félelmek az idegen földrésszel, és Indiával kapcsolatban, akkor minden kötelezettség nélkül el tudsz jönni a felkészítő alkalomra és választ kaphatsz kérdésidre! Azonban figyeld a belsődet, meditációs élményeidet és álmaidat. India hív, ha akarja, hogy megérkezz hozzá!

  Melyik programra szeretnél jönni?

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Egészségügyi problémák, állapot

  Mióta gyakorolsz?

  Üzenet (Születési hely, idő, lakcím irányítószámmal, ételallergia, egyéb)