Jóga oktatás helyszíne

A Magyar Jóga Akadémia képzési évei az első évfolyamon évközi hétvégékből, nyitó és záró táborokból állnak. A másodiki évfolyamtól felfelé képzési hétvégékből és záró táborokból állnak.

Az évközi hétvégék, az első évfolyamban három hétvége Budapesten (AUM Blaha, 1085 Budapest, Stáhly u. 13.) két hétvége pedig Veszprémben az Ahimsza Jógaközpontban (8200 Veszprém, József Attila u. 9.) van. A táborok helyszíne a veszprémi Ahimsza Jógaközpont.

A képzés vezetői

A jógaoktató képzéssel kapcsolatban fordulj Selmeci József Csongorhoz, ha gazdasági jellegű kérdésed van, keresd Selmeciné Bogdán Ágotát.

Selmeci József Csongor – ügyvezető

  • Budapest, Veszprém
  • yoga@yoga.hu
  • +36 30 237 0838

Selmeciné Bogdán Ágota – gazdasági vezető

  • Budapest, Veszprém
  • yoga@yoga.hu
  • +36 30 649 4055

Kapcsolat

Oktatóinkkal számos városban találkozhatsz Budapesten kívül is!

Kővári Katalin

Sándy Gabriella

Szép Ferenc

Zoltainé Bertalan Mónika

Zoltai Miklós

Disztl János
Kovács Erzsike
Pápai Gyula
Dr. Szász Bernadett
Selmeci József Csongor

A Magyar Jóga Akadémia oktatóképzésének vezetője, közgazdász, 1991 óta jógázik, oktat és oktatókat képez, Iyengar Jógatanár, minősített vezető jógaoktató. A Magyar Jóga Társaság Egyesület vezetője, a Magyar Jógaoktatók Szövetségének vezetőségi tagja. Agytréner, neurofeedback tanácsadó, rádió frekvencia terápiás szakember.  Jógaterápiával, személyre szabott modern alternatív technológiák felhasználásával is segíti a hozzá fordulókat.  Érdekli a megváltozott tudatállapotok (meditáció, relaxáció, koncentráció) műszeres kutatása és megtapasztalása, ezért minden évben meditációs tábort vezet feleségével Dél-Indiában, Tiruvannamalaiban, az Arunáchala hegynél, Ramana Maharishi asramjában.

Selmeciné Bogdán Ágota

A Magyar Jóga Akadémia oktatóképzésének vezetője, közgazdász, 1993 óta jógázik, oktat és oktatókat képez. Iyengar jógatanár, minősített vezető jógaoktató, a Magyar Jógaoktatók Szövetsége Szakmai bizottságának tagja.  Férjével, Selmeci Csongorral együtt vezetik a veszprémi Ahimsza Jógaközpontot. Szervezője, összekötője, az oktatóképzéseknek. Kedves, bármikor rendelkezésre álló személyisége igazi szívbéli támogatója mind a jógázóknak, mind az oktatóképzés résztvevőinek.

 

Írj nekünk!

Itt tudod kérdéseidet feltenni a jógaoktatói képzéssel kapcsolatban: