Miért érdemes a Magyar Jóga Akadémiára járni?

  1. A Magyar Jóga Akadémia egy Magyarországon egyedülálló, emelt szintű többéves jógaoktatói képzés és továbbképzés azoknak, akik a jóga oktatást felelősséggel és komolyan akarják végezni.
  2. Komplex és mély a képzés. Az 5 éves struktúrában felépülő oktatás során az első éves alapképzés, és a másodévtől mindenkinek kötelező jógaterápiás oktatás mellett 7 szakirány választható.
  3. Személyre szabott támogatást kap minden egyes hallgató ahhoz, hogy a benne létrejövő pozitív változások a lehető legjobban megmutatkozzanak a mindennapi élet valóságában is. ezt a képzés struktúrája is támogatja!
  4. Hiteles, 13 fős tanári kar. Ez azért nagyon lényeges, mert fejlődésed valójában a Rád irányuló fókuszált figyelem miatt következik be – ilyen létszámú tanári kar mellett fejlődésed fel fog gyorsulni.
  5. A Magyar Jóga Akadémia  a keleti jógikus és a nyugati tudományos út ötvözetét kínálja hallgatóinak. Folyamatosan adja kezedbe azokat a modelleket amik kipróbáltan évek óta eredményesen működnek a mai magyar valóságban megfelelően képzett oktatók munkája során.  A precíz kérdőíves és mérési eredmények a szubjektíven érzékelt változásokat objektívvé tudja tenni és így még hatékonyabban tudják segíteni fejlődésedet.

Tájékozódj itt a képzés felépítéséről: Magyar Jóga Akadémia képzés struktúra

Itt tudsz jelentkezni: Magyar Jóga Akadémia jelentkezés