Az I. évfolyamon jógaoktató képzés zajlik mindazokkal a tantárgyakkal, amelyeket a nemzetközi képzések, és akkreditációk megkívánnak, és amelyek segítségével a hallgatók komoly gyakorlási hátteret és autentikus hozzáállást fejleszthetnek ki magukban a jóga felé.

A képzésünk sajátossága a nagy létszámú (11 fős) tanári gárda által nyújtott odafigyelés és tanítás.

A képzés 10 éves múltra tekint vissza jogelődje volt a Magyar Jóga Társaság tanárképzése, amely 2003-ban 2 éves képzésekkel indult. A 10 éves tapasztalat lehetővé tette számunkra, hogy sok olyan elemet belevegyünk a képzésbe, amelyek egyedülállóak. Mindezeket az elmúlt képzéseken felmerült hallgatói igények alapján építettük be rendszerünkbe.

A hallgatóinknak a képzés kezdetétől kezdve napi 1 óra gyakorlást kell végezniük és erről naplót vezetve kell beszámolniuk. Minden képzési alkalmon egy este személyre szabva átbeszéljük az elmúlt hónap gyakorlását, és ehhez tudják felhasználni a saját naplójukat!

Képzésünkön kiemelt szerepet kapnak azok a tárgyak és megközelítések, amellyel a jógát a mindennapi élete részévé tudja tenni a leendő jóga oktató. Tanítjuk a jóga elvei szerinti táplálkozást, életvezetést, a ősi tisztítógyakorlatok mai alkalmazását.

Az év folyamán a tapasztalatok szerint jelentős energia növekedésen és ehhez kapcsolódó gyógyulásokon mennek át a hallgatók!

Tantárgyak >>

Időpontok >>

Képzés díja >>