Jóga Energetika gyakorlati tanfolyam

 

Általános információk

Facebook zárt csoportban, kezdés 2021. április 2. péntek 06.30 -07.00, 8 héten keresztül minden hétfőn, szerdán és pénteken. Utolsó alkalom május 31-én hétfőn.

Gyakorlati foglalkozás az energiarendszer felépítéséről szól.

Az energiarendszerünk jó működése természetesen az immunrendszerünket is jól támogatja, így nem kell félnünk a COVID járványtól.

Kinek ajánljuk

Elsősorban jógázóknak, akik megismerkedtek a jóga alapjaival, gyakorolnak ászanákat és tovább szeretnének lépni a jóga energetikai működésének megértése és átélése felé.

A tanfolyamon figyelünk arra, hogy csak biztonságosan végezhető gyakorlatokat tanítsunk, amelyekkel fokozatosan felépíthető az energiarendszer hatékonyabb működése. Ezért van olyan részletes jelentkezési adatlap. Ezek a gyakorlatok elsősorban a légzéssel dolgoznak és a légzési folyamat különböző paramétereinek megfigyelésén és megértésén keresztül látunk rá szervezetünk működésére.Ebben a folyamatban minden egyes sejtünk részt vesz, hiszen sejtjeink energiatermelő folyamatába az ATP szintézisbe nyúlunk bele a Bohr reakción keresztül a légzéssel.Ezért ezek a gyakorlatok nem pusztán a légzőrendszer edzését jelentik, hanem az összes sejtünk élettani működésének magasabb szintre emelését.

A tanfolyam végzése során heti 1 alkalommal vérnyomás és pulzus értékeket várunk vissza, ezért kérünk mindenkit, akinek nincsen, hogy szerezzen be vérnyomás mérőt.

Tartja

Selmeci J. Csongor és Selmeciné Ágota a Magyar Jóga Akadémia vezetői és tanárai, min. vez. jógatanárok és jógaterapeuták, a Kaivalyadhama Jógaintézetnek, a világ elsőszámú Jógakórházának és Jóga Kutató Intézetének magyarországi képviselői.

Díj

25.000 Ft.

Jelentkezés

Az alábbi adatlap kitöltésével és az adatlap visszaküldésével a yoga@yoga.hu e-mail címre,

Az adatlap elég sok részletet tartalmaz, mert valóban szeretnénk segíteni az energetikai állapotod javulásán.  Ezért rendelkezned kell egy saját csuklós vagy felkaros vérnyomás mérővel. (ezt már 5.000 Ft-ért is be tudod szerezni a nagyobb áruházakban).

A jelentkezésed a díj átutalásával válik véglegessé az alábbi bankszámlára:

OTP Zrt, Selmeci Csongor.: 11773487-03891210

Adatlapok

WORD: ha géppel szeretnéd kitölteni és csatolmányban küldöd vissza a yoga@yoga.hu-ra

PDF: ha kézírással szeretnéd kitölteni és befényképezve csatolmányban küldöd vissza a yoga@yoga.hu-ra