Orsolya az Akadémia 2016/17-es tanévének második évfolyamán végzett, jógaterapeuta végzettséget szerezve.

“A bőséges jógaoktatói képzések közt vívódva, 2 éve a jógaoktatóm tanácsára a Magyar Jóga Akadémia mellett döntöttem. A legjobb döntésem volt!
Amit kaptam itt: mély elméleti, magas óraszámú gyakorlati képzés, felkészítés a jógaóra hatékony és biztonságos kivitelezésére. A Tanári Kar sok éves gyakorlattal rendelkezik, folyamatosan képzik magukat és hozzák nekünk a tudást Indiából, átadva önzetlenül, türelemmel, szeretettel! Ha elakadsz a testi fejlődésben, vagy lelkileg adódik nehézséged, hozzájuk nyugodt szívvel fordulhatsz! A képzés során remek embereket ismersz meg, összetartó közösséggé formálódtunk, mély barátságok szövődtek.
Első évfolyamban a jógaoktatói képzésen elsajátítottuk az alapokat, majd kikerülve a valós oktatásba, megtapasztaltam, hogy nagyon sok, a különböző problémával küzdő, beteg ember, aki keresi a gyógymódot testi-lelki bajaira, és tőlem, mint jógaoktatótól várják a megoldást. A tudásomat kevésnek éreztem, specifikusabb, mélyebb tudásra vágytam, így jött a második évfolyam, a jógaterápiás képzés. Megismertük a különböző betegségek testi tüneteit, lelki okait és holisztikus terápiájukat. A valódi Tudást a több év gyakorlata, a folyamatos továbbképzések hozzák meg, de a stabil alapot, amire bátran építkezhetek, megkaptam. Az Akadémia bőséges, változatos továbbképzési lehetőségeket is kínál.
Mert mi  az élet? Tanulás, fejlődés, változás!”

“Az Akadémia munkája áldásos, hiteles tudást, tanítást ad át, emellett több mint közösséget, jógacsaládot hoz létre! Mély hálával és szeretettel gondolok az Akadémiára, az együtt töltött közös időre, ahogy a tanári kar segített minket mind a testi, mind a lelki korlátaink leküzdésében! Együtt örültek, izgultak velünk! Tanítottak szóval és szavak nélkül, szeretettel! A spirituális út kemény, küzdelmes, mert úttörőnek kell lenni egy korlátolt korban. Szívből kívánok sok erőt, kitartást, hogy még több fényt vigyetek az emberek életébe. “

Email: ursel78@gmail.com