Ha képes és hajlandó vagy tenni egészséged visszaszerzéséért, szeretettel várunk! A tábor egy teljes gyógyulási folyamat kezdete lehet az alábbi esetekben: autoimmun, degeneratív betegségek, idegrendszeri és hormonális, légzőszervi, és anyagcsere problémák, stb. Drága külföldi magánklinikákon elérhető technológiák, autentikus jóga gyakorlatok, meditáció és légzőgyakorlatok a természetben, ayurvédikus eljárások, vegán és nyers étkezés.

Tisztító-regeneráló jóga és ayurvéda tábor a Cseri kastélyban 2016. augusztus 23-28. között Selmeci József Csongorral és Selmeciné Bogdán Ágotával a legkorszerűbb technológiai eszközökkel, autentikus jóga gyakorlatokkal, Dr. Csizmadia Ágnessel, az ayurvéda doktorával, természetgyógyásszal, és Révász Péter vegán és nyers szakáccsal.

A TÁBOR SEGÍT MIND TÜNETI, MIND OKI SZINTEN JAVÍTANI AZ EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTON! A tábort követően két alkalommal, havonta konzultációs lehetőség a tábor vezetőivel, az otthon tovább folytatott kúra hatásairól.

Ősi jóga

A tábor során alkalmazzuk az ősi (jóga terápiában használatos) és a legmodernebb (mikroprocesszorral vezérelt rádiófrekvenciás kezelési rendszer, napsugár infraszauna) méreganyag felszedő és kivezető eljárásait, nyers egészséges ételek (hasnyálmirigy kímélő enzimtáplálkozás) fogyasztása mellett.

A Magyar Jóga Akadémia másodévfolyamon végzett jógaterapeutái asszisztálnak a tábor során!

Ayurvéda

Szó szerinti fordításban az Ayurveda az „Élet Tudománya”, ahol az ayur az életet, a véda pedig a teljes, tökéletes tudást jelenti. Az Ayurvedát nevezik az „Orvostudományok Anyjának” is, mivel egyetemes elvei az évezredek folyamán szinte valamennyi főbb gyógyászati rendszer alapjává váltak.

Az ayurvéda alkattan alapján az egészségügyi tünetek mellett az alkati összetételt is figyelmebe véve állítjuk össze az élelmiszereket, és ez alapján személyre szabjuk a terápiás eljárásokat. Dr. Csizmadia Ágnes, az Aryan Természetgyógyász Oktató-és Egészségnevelő Központ igazgatója vezeti az ajurvédikus szemléletmód és eljárások integrálását a már 10 éve jól működő jógaterápiás rendszerbe.

Modern technológiák

plazma generátor

plazma generátor

A felhasznált technológiák a következők lesznek

 1. Rádió frekvencia terápia, – napi szintű állapotfelmérés FSCAN 3 és kezelés Plazma Generátor és Super Ravo Zapper készülékekkel (szervezetünkben lévő kórokozók meghatározása és írtása). Dubaiban, Japában, az USA-ban, Nyugat-Európában magánklinikákon érhető el ez a technológia, amely a WHO szakmai véleménye szerint a kórokozók felderítésének és irtásának jövőbeni technológiáját képviseli.
 2. MMS – kórokozók írtása vegyi úton (baktériumok, vírusok, gombák, paraziták).
 3. Mágneságy (Viofor mágnesmatrac) – a sejt szintű anyagcsere javítása, méregtelenítés, gyulladáscsökkentés. Az olimpiai csapat gyémánt fokozatú támogatója a gyártó cég, a készülék rehabilitációban, sportsérülések gyógyításában, és a komoly edzések utáni regenerációban betöltött kiemelkedő hatékonysága miatt.
 4. Agytréner – hang-fény terápiás készülék a mélyebb relaxáció elsajátítására és a hormonrendszer működésének javítására (DAVID–típusú agytréner készülékek). Jelenleg olimpikonjaink és világbajnokaink használják ezt a technológiát csúcsteljesítmény elérésére.
 5. Napsugár infraszauna – méreganyagok kivezetése a bőrön keresztül páratlan hatákonysággal.
 6. Niacin, B3 vitamin használata – értisztító hatása miatt.
 7. Filmvetítés esténként – egészséges életmóddal, tisztítással, táplálkozással foglalkozó filmek megtekintése.

Ősi eljárások

 1. Jóga tisztító gyakorlatai – (gyomormosás, beöntés, teljes emésztőcsatorna átmosás, orrmosás)
 2. Terápiás, fizikai jógagyakorlatok (ászanák segédeszközökkel).
 3. Jóga légzőgyakorlatai, és Buteyko légzésterápia– az immunrendszer működésének stabilizálására.
 4. Ayurvéda szemléletű alkattípus meghatározás, és ez alapján a hét során alkalmazott gyógyító eljárások személyre szabása.
 5. Ayurvédikus gyógynövényes tisztító készítmények Livgood és Triphala kapszulák használata.
 6. Révász Vijaya Péter nyers szakács által készített enzimekben gazdag (hasnyál és máj kímélő ételek fogyasztás
 7. Illatterápia használata: az ősi tradíciók szent illatanyagainak használata a lélek és a szellem tisztítására (tömjének, mirrhák, kopálok, stb.)
 8. Rendszeres napi séta a környező erdőben kihasználva a természet erejét a harmonizálásra.
 9. Folyamatos konzultációs, tanácsadási lehetőség a tábor vezetőivel.

 

Tisztitó Jóga Tábor Eljárások

A tábor díja

Cseri Jóga Tábor

Cseri Jóga Tábor

A gyönyörű természeti környezetben található kastélyszálló egy erdőktől körülölelt völgyben lehetővé teszi, hogy felhasználjuk a természet erejét az újjáépülésünkhöz. A kastély udvarán kültéri medence is található.

Elhelyezés kétágyas fürdőszobás szobákban. Gondozást igénylő betegeknél a családtagok számára is tudunk szállást biztosítani.

A tábor díja 196.000 Ft/6 nap. A díj magában foglalja a tisztító kúrákat és a programokat, a szállást és az étkezést.

Jóga tábor jelentkezés

A táborba maximum 12 gyógyulni vágyót várunk!

Jelentkezési határidő  augusztus 10. Jelentkezni a tábor díj befizetésével és a jelentkezési lap kitöltésével lehet. Bankszámlaszám: 11773487-03891210 OTP Rt Veszprém.

További információt kapni a tábor vezetőjénél az alábbi elérhetőségeken lehet: Selmeci J. Csongor +36-30-237-0838, yoga@yoga.hu. További képek a helyszínről megtekinthetők: http://www.cserikastely.hu/kepgaleria

Melyik programra szeretnél jönni?

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Egészségügyi problémák, állapot

Mióta gyakorolsz?

Üzenet (Születési hely, idő, lakcím irányítószámmal, ételallergia, egyéb)